Philip Carlsson
Simon Kristensson
Johannes Wetterberg

--------------------------------

En måste-match för RAIF, 5-2 underläge i matchminut 61, 1 poäng till vardera lag till slut.

Det var en målrik match på Lunnarps IP denna soliga men blåsiga torsdagskväll som började med en kalldusch för RAIF. 2-0 i baken efter endast 8 spelade minuter. När Lunnarp väl får bollen går det snabbt i vändningarna och killarna i RAIF hade inte riktigt vaknat. 8 minuter och redan uppförsbacke, men bara några minuter senare tänder Rasse hoppet genom att göra 2-1 och i matchminut 22 gör Ridell även 2-2 genom ett långskott som går mot bortre krysset. Dock går vi till pausvila med 3-2 efter ännu ett Lunnarpmål i matchminut 31.

Andra halvlek börjar inte mycket bättre. 15 minuter in i halvleken står det 5-2 till Lunnarp och den där uppförsbacken blev väldigt brant! Efter 65 minuter börjar RAIF jobba sig tillbaka in i matchen och efter 67 minuter slår Fredrik Månsson till, med förövrigt ett nästan exakt likadant mål som han gjorde MOT Rydsgård förra året, ett volleyskott i bortre kryssen från ca 30 meter. Efter detta tar RAIF över taktpinnen. Inom loppet av 9 minuter som följer efter 5-3 målet hinner man både med 4 ribbträffar och även ett till reduceringsmål. Nu är det Rydsgård som för matchen och Lunnarp har svårt att få bollen över mittplan. I den 85 minuter pekar dommaren på straffpunkten och Rasmus Ridell går fram för att göra sitt för kvällen fjärde mål. I matchminut 89 drar Lunnarps mittfältare på sig 2 gula kort i samma situation och får därmed rött. RAIF har i efterföljande frispark en nick precis över ribban men slutresultatet blir 5-5.

Poängliga:

3 poäng: Rasmus Ridell
4 mål mycket lösningar ger Rasse 3 poäng i denna match

2 poäng: Fredrik Månsson
Ett av säsongens mål och det syns att han vill vinna mot sin tidigare hemmaklubb

1 poäng: Pontus Haraldsson